Egységek

Itt találjátok az 1. forduló történetét és a hozzá kapcsolódó feladatokat. December 1-ig várjuk a megoldásokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Olvassátok el közösen az itt következő történetet, majd lássatok hozzá a feladatok megoldásához! Kövessétek az útmutatást és használjátok a segédanyagot is!

Egy titokzatos lány
1. fejezet: Nagy elhatározás
Ebben a fejezetben kiderül, kik is történetünk hősei, hol élnek, merre kóborolnak gondolataik, és mit is határoznak el.

Feladatok

melyek megoldásait digitális formában kérjük elküldeni.

A. Teszt

B. Kreatív irodalmi feladat

C. Kézműveskedés

D. Rajz

A feladatok elkészítéséhez a Kislexikonban és a Virtuális kiállításon találtok segédanyagokat.

  Kérdéseiteket, megjegyzéseiteket és ötleteiteket is e-mailben küldjétek el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Ha közérdekű mondanivalótok van, vagy a munka közben történt eseményeket meg akarjátok osztani, feltehetitek a sulinet közösségi oldalára, az Ozirisz földjén csoportba.
 Ha viszont más, érdekes óegyiptomi jellegű művet alkottatok, fényképe bekerülhet képgalériánkba, ahol most a tavalyi döntő honlap-terveit látjátok.
Végezetül, de nem utolsósorban kíváncsiak vagyunk véleményetekre a forduló anyagáról, és a készülő új honlapról. Ezt is a fenti e-mail címre küldjétek!

Az értékelés szempontjai itt nézhetők meg.