Egyiptomi programhoz kapcsolódó asszisztencia

Mit?
A Szépművészeti Múzeum 'Ozirisz földjén' című, egyiptomi témájú programjával kapcsolatosan az alábbi feladatok közül akár több terülten is lehet tevékenykedni párhuzamosan.

- diákbloggerként Egyiptommal, az egyiptomi kultúrával kapcsolatos hírek, érdekességek megosztása, bejegyzések készítése, külföldi cikkek fordítása az 'Ozirisz földjén' program weblapjára.

terjedelem: 600-800 szó, forrásokat ne felejts el megadni!

- diákbloggerként az ország bármelyik kiállításáról bejegyzés készítése az 'Ozirisz földjén' program weblapjára.

Amit kérünk:

A kiállítás általános adatai
• cím (és alcím)
• helyszín
• időtartam
• nyitva tartási idő

A kiállítás ismertetésének szempontjai:
• mit lehet látni a kiállításon
• mi tetszik / nem teszik a kiállításon és miért
• milyen asszociációkat keltett a látogatás

Terjedelem: 600-800 szó (digitális formában, .rtf, .doc vagy .txt kiterjesztéssel)

Illusztráció: 1 színes kép (jpg, png vagy gif formátumban, a felvétel / letöltés idejének és a forrásnak a megjelölésével)

E-mailben kérjük, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre beküldeni.

Lektorálás után kérjük, hogy a lektori véleményben leírtak alapján módosítsátok, majd küldjétek be, hogy a honlapra feltehessük.


Hol?
A Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteményének irodájában (Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 47), illetve a Magyar Nemzeti Galéria épületében. A feladatok egy része otthonról is végezhető.


Mikor?
Folyamatosan. Időbeosztás egyeztetés szerint, találkozó otthoni munka esetén is minimum havi egy alkalommal.


Van valami megkötés?
Igen, azok jelentkezését várjuk, akik minimum 20 órát tudnak segíteni nekünk közösségi szolgálat keretein belül.


Kit keressek?
Jelentkezni Csuka Zsuzsannánál lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen megadva a neved, iskolád, évfolyamod, illetve hogy melyik területre jönnél, és mikor tudnál kezdeni. A közösségi szolgálatot csak abban az esetben tudod megkezdeni, ha a Galériának és az iskoládnak van élő együttműködési megállapodása (új megállapodás megkötése általában 2-3 hetes átfutási idővel köthető).


A közvetlen mentorod dr. Győry Hedvig ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )  egyiptológus-múzeumpedagógus lesz.

 

vissza