Egységek

Itt találjátok az 3. forduló történetét és a hozzá kapcsolódó feladatokat. Április 20.-ig várjuk a megoldásokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Olvassátok el közösen az itt következő történetet, majd lássatok hozzá a feladatok megoldásához! Kövessétek az útmutatást és használjátok a segédanyagot is!

Egy titokzatos lány
3. fejezet: A hős halász
Most meglátjátok, mivel töltötték az este további részét, és fény derül arra is, ki lehet a csodálatos lány, és hogyan került a vezír házához.

Feladatok

melyek megoldásait digitális formában kérjük elküldeni.

A. Teszt

B. Kreatív irodalmi feladat

C. Kézműveskedés

D. Rajz

A feladatok elkészítéséhez a Kislexikonban és a Virtuális kiállításon találtok segédanyagokat.

  Kérdéseiteket, megjegyzéseiteket és ötleteiteket is e-mailben küldjétek el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Ha közérdekű mondanivalótok van, vagy a munka közben történt eseményeket meg akarjátok osztani, feltehetitek a sulinet közösségi oldalára, az Ozirisz földjén csoportba.
 Ha viszont más, érdekes óegyiptomi jellegű művet alkottatok, küldjétek el, és fényképe bekerülhet képgalériánkba, ahol most a tavalyi döntő honlap-terveit látjátok.
Végezetül, de nem utolsósorban kíváncsiak vagyunk véleményetekre a forduló anyagáról, és a készülő új honlapról. Ezt is a fenti e-mail címre küldjétek!

Az értékelés szempontjai itt nézhetők meg.